jag är onormal

hjälp........
jag är inte hungrig. inte sugen.
men jag vill vara det.
vad är mitt problem?
varför är jag så fet nu?
fettfettfett

alcohol och tårta. läsk till och med.
hur lyckas man.
fetto man är.


Kommentarer
Postat av: Outer perfection

sv: shit, jag och du tänker precis lika verkligen! jag har också en målvikt (40 kg) och kommer nöja mig med det och inte vilja gå ner mer, jag tror t.o.m att jag kommer nöja mig med 42 eller 43 faktiskt. och sen när jag har nått det så ska jag med sluta med det här, och börja äta små portioner och endast nyttiga saker!



svältgrejen blir ju lätt ett nödalternativ man tar till sig när man vill att vikten ska rasa, och jag är också väldigt otålig gällande viktnedgång men vi måste försöka vara tålmodiga! :] om jag inte hade varit en sån hetsätare hade det nog kanske hjälpt lite på traven.. ush, måste bryta mina dåliga matvanor. när jag når vikten så ska jag genast börja med bra matvanor!



kram

2008-11-09 @ 09:48:15
URL: http://outerperfection.blogg.se/
Postat av: Outer perfection

Känner igen mig så väl, man vill ju inte att kompisarna/familjen ska misstänka och ifrågasätta varför man inte äter, så då blir man så illa tvungen att äta mitt framför dem.. Har varit med om det själv, det är så frustrerande för det bara förstör..



Jag är 160 cm KORT. Du då? :)



Jag ska också hålla det fram till jul eller när jag har nått vikten. Kämpa på du, vi kämpar med varandra! <3 Lycka till. KRAM

2008-11-10 @ 09:49:21
URL: http://outerperfection.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0